top of page
Knapp

Ozon mot SARS-CoV-2

Ved disse dramatiske dager kommer vi til å hjelpe Norge med vår femårs erfaring i ozonbehandling.  Vi er et sertifisert firma som gjennomføre ozonbehandling mot SARS - CoV-2. Våre løsninger gir muligheter for flere virksomheter til å oppleve dramatiske situasjoner og tilpasse desinfisering til behover

Hva er ozon ?

Ozon er fremfor alt det mest desinfeksjonsmiddelet som for eksempel kan dekontaminere et helt rom. Det er 3000 raskere enn klor og 50 ganger effektivere. Forskninger bekrefter at ozon fjerner 99,9% av virus, bakterier, sopp, insekter og kjemiske forbindelser.

Hvordan ozon dreper SARS-CoV-2 ?

SARS-CoV-2 er et virus relatert til SARS-CoV-1 (epidemi i 2002-2003 i Kina) har nesten det samme innholdet, det vil si at det er laget av lipidbelegg, kapsid capsomer og RNA. Ozon ødelegger lipidbelegg  går gjennom kapsid capsomer og ødelegger RNA. For å ødelegge viruset, trenger vi minimum 25 ppm (OBS over 45 ppm kan vi skade elektroniske apparater, gummi-gjenstander eller forlyse plastoverflate med noen dagers ozonering)

Innledende forskninger ved Wuhan Institute of Virology bekrefter effektivitet av ozon i kampen mot SARS-CoV-2

Våre muligheter

Våre muligheter:

  • Arbeid uten konstant strøm. Vi har egne strømgeneratorere

  • Mulighet til å oppholde ozon nivåer i 24 timer i 7 dager .

  • Mulighet for å bygge lufttette desinfiserende telt - i tilfeller av desinfisering av ansatte, spesielle gjenstande dvs.

  • Ozonering av butikker - før eller etter åpningtid

  • Ozonering av apotek

  • Ozonering av ambulanser / politibiler / brannbiler / taxi eller andre

  • Ozonering av offentlige transportmidler

  • og flere andre måter

 

Ozonering uten kunnskap kan være veldig farlig. Våre generatorene er testet og produsserer ikke  NO3 eller andre bivirkninger.  Generatorene inneholder ozonplater som blitt laget av det amerikansk patent „ SCP - silver ceramic places”.

Forbruk av ozon mot Covid-19 i andre land

Kontaktskjema

Ta deg tid til å fylle ut informasjonen nedenfor for å registrere deg.

bottom of page