top of page
jak-usunac-zapach-papierosow-z-pomieszczen-1200x629.jpg

Ozonrengjøring av en innrøykt leilighet

Løsning for deg som har kjøpt en bolig, driver med utleiebolig, har problem etter vanskelige leietakere eller opplevd brann (branntilløp)

Ofte blir folk fortalt at den beste måten å bli kvitt røyklukt i hjemmet er å male over veggene, en praksis som ofte blir anbefalt av selgere i byggevarebutikker, eiendomsmeglere og personer uten tilgang til nye løsninger.

Løsningen vi har er ozonbehandling, der ozongass blir introdusert i hjemmet og fjerner forurensninger og røykpartikler som har samlet seg i veggene. Etter ozonbehandlingen er hver overflate fri for ubehagelig lukt og hjemmet er klart til å beboes nesten umiddelbart etter behandlingen. Hjemmet er klart til å males etter omtrent 2-3 dager når ozonlukten har forsvunnet.

 

Å male over røyklukt krever ofte at vi maler over tre eller flere lag for å forhindre at lukten trenger gjennom, men etter en stund kan lukten likevel komme tilbake i tilfeller der det blir varmt (fra april til oktober har vi mange kunder med dette problemet) eller når et annet lag med maling er utilstrekkelig, som tvinger oss til å male over igjen. Ved salg av et hus eller en leilighet er vi utsatt for klager og rettssaker som ofte kan resultere i større kostnader enn å male over.

Denne lukten oppstår når man røyker sigaretter, sigarer eller piper, brenner tre eller andre materialer, og kan også stamme fra branner. Ved forbrenning frigjøres partikler i luften som inneholder ulike kjemiske forbindelser, inkludert karbonoksider, fenoler, formaldehyd, aceton, benzo(a)pyren, så vel som tjære og sot. Disse kjemiske forbindelsene har en intens, karakteristisk lukt som kan trenge inn i forskjellige overflater og gjenstander i boligen.

Røyklukt kan trenge inn i møbeltrekk, tepper, gardiner, klær og andre tekstiler, samt legge seg på overflater som vegger, tak, gulv og andre gjenstander.

 

60410.png

Tjenester utføres i:

Enkel bestilling

Oslo, Viken, Vestfold
Book online og betal senere

Tilgjenglighet:

Vanlivis 2-4 dager
21Adamed008-FR-Recigar-naglowek-1200x801-v3-1024x684.jpg

Muligheter

2092291.png
1535767.png
istockphoto-1319058954-612x612.jpg
bottom of page