top of page
Vest_Telemark_damebunad_226.png

Ozonbehandling av bunad

Moderne metode for oppfrisking og vask av bunad ved bruk av ozongass. En trygg metode som frisker opp, fjerner lukt og gir en naturlig duft uten tilsetning av pulver, væsker eller kjemikalier.

Fjerning av lukt og allergener

Eliminerer fullstendig ubehagelige lukter og allergener, og etterlater klærne friske og rene. Fjerner røyklukt, matlukt, parfymelukt, innestengtlukt, katteurin, mugglukt og mye mer.

loss-sense-smell_3782027.png

For delikate tekstiler

Den virker skånsomt på tekstilfibrene, uten å ødelegge strukturen eller fargen. Dette er spesielt viktig for delikate materialer som kan bli skadet av tradisjonelle vaskemetoder.

laundry_7969369.png

Uten aggressive kjemikalier

Det er ikke nødvendig å bruke vaskemidler, skyllemidler eller tøymykner.

appliance_7952198.png

Trygghet

Dette er en trygg metode for pleie, som de som verdsetter sikkerheten til sitt spesiell antrekk, virkelig setter pris på. Den mistfarger ikke, skader ikke og forårsaker ingen endringer o form eller tilbehør.

confidentiality_8225912.png

Gir friskhet

Ozonbehandling gir naturlig friskhet ved effektiv fjerning av bakterier, virus, allergener og ubehagelige lukter. Prosessen skjuler ikke lukten, men eliminerer kilden, slik at klærne blir friske på en naturlig måte.

hypoallergenic_4968485.png

Miljøvennlig

Det krever ikke bruk av tradisjonelle vaskemidler eller andre kjemiske stoffer, noe som begrenser mengden skadelige stoffer som slippes ut i miljøet. Prosessen eliminerer også behovet for bruk av store mengder vann, noe som bidrar til å spare naturlige ressurser.

leaf_1692419.png

Sending
Levering

Bunad

Ozonbehandling

Ferdig

Sjekk nedenfor våre samarbeidspartnerer, hvor du kan levere bunaden din

Er du interessert i samarbeid, ta kontakt med oss: post@ozonspesialisten.no
bottom of page