top of page

Hva er ozonbehandling ?

Ozonbehandling er en dekontaminasjonsmetode uten bruk av kjemikalier, hvor dekontaminanten er ozon, en naturlig forekommende gass med sterke oksiderende egenskaper.

Ozonbehandling er ideell hvor som helst i umiddelbar nærhet av mennesker det kreves større mikrobiologisk renhet og å oppnå et miljø som er fritt for ubehagelig lukt og patogener som bringer helse i fare.

Ozonbehandling er en utmerket og økologisk metode som ikke bare desinfisere huset eller leiligheten du bor i, men som lar deg bli kvitt ubehagelig lukt fra miljøet ditt. Den største fordelen er fysisk fjerning av lukt istedenfor å maskere den.

Prosessen er ikke trygg med mindre du har grunnleggende kunnskap og full ansikts gassmaske med spesielle filter. Ozonbehandling bør utføres etter å ha bestemt lukten eller formålet, konvertere ozonet som produseres av m3 og halvparten av nedbrytning av ozon (ozon nedbrytes), data bør presenteres i PPM, beskyttelse av leiligheten, hus mot ozonlekkasjer og skade på gjenstander. Ozonering på egen hånd i en leilighet eller et hus kan føre til helse- og verditap.

Ozonbehandling kan skade røykvarsler eller føre til at den starter plutselig under behandling eller etter.

Ikke la å stå ozongenerator flere enn 30 minutter per omgang. Ozon bryter seg ned til oksygen etter 20-30 min. Ozon plater varmer seg opptill 60 - 70 grader. Mann skal skjelden oppnå bedre effekter, da den skal stå lengre. 

Behandling utføres i hele leilighet per en gang (deler ikke rom per rom). Våre egne løsninger og ytelser av maskinene gir oss mulighet og behandle på en trygg måte areal opptil 50.000 m3 uten å fordele. Ozonbehandling "rom per rom" kan medføre ujevn fordeling av ozon, det gir ueffektive resulterer eller fjerner lukt bare fra noen steder. 


 
bottom of page