top of page
sprzątanie-mieszkań.jpg

Ozonrensing mot liklukt etter mennesker, dødsbo og urinlukt, blandlingslukt

Løsning for deg som kjenner liklukt etter mennesker i dødsbo leiligheter eller urinlukt, blandlingslukt.

Ozonbehandling er en prosess som bruker ozongass ved å oksidere overflaten, deretter trenger den inn i en avstand på 1 til 5 millimeter avhengig av ozonkonsentrasjon, temperatur og materialets fuktighet. Gjennom denne prosessen kan vi kvitte oss med partikler som har samlet seg opp i et materiale og som har sluppet ut en lukt. På denne måten kan vi permanent kvitte oss med denne lukten, uten å bare maskere den som med spesielle spray eller andre produkter som man kan kjøpe i byggvarebutikker.

Ozonbehandling mot urinlukt er veldig effektivt fordi etter rengjøring og ozonering av leiligheten, er den helt luktfri og kan brukes igjen. Dette er fordi vi også fjerner estetisk uattraktivitet som ofte følger med urinlukt.

Blandingslukt oppstår også ofte i dødsboer og kan være veldig intens. Våre erfaringer viser at vi kan takle selv ekstreme tilfeller. Bruk av ozon gjør at leiligheten og alt inventaret i den får tilbake sin glans og kan være klar til bruk nesten umiddelbart etter ozoneringen.

 

Når det gjelder liklukt, er ozonering en relativt ny form for behandling som krever ekstra beskyttelse. Derfor er det en ekstra avgift for denne typen ozonering under farlige forhold, som er 2000 kroner eks. moms. Hvis et lik har ligget i noen dager eller uker, kan alt som befinner seg i nærheten av det, bli påvirket av en ubehagelig lukt som vi ikke bør puste inn. Ozonbehandling takler dette veldig bra, fordi den når området hvor denne lukten har festet seg og fjerner den permanent ved å rense hele området.

images (11).png

Tjenester utføres i:

Ingen skader

Oslo, Viken, Vestfold
Gassen ødelegger ikke materialer

Tilgjenglighet:

Vanlivis 2-4 dager
f-76657-jak-zdezynfekowac-mieszkanie-po-zmarlym.jpg

Muligheter

2092291.png
1535767.png
229-2299955_damage-comments-damage-icon.png
bottom of page