top of page
tlo-czasteczki.jpg

En behandling - flere fordeler

Her presenterer vi alle fordelene om ozonbehandling.

Ozonbehandling handler ikke bare om desinfeksjon eller fjerning av lukt; det har en langt bredere rekke fordeler som utnyttes hver gang under ozonering. En behandling med flere fordeler betyr at vi får 8 ulike fordeler hver gang under ozonbehandlingsprosessen. Her presenterer vi dem alle, og forklarer nøyaktig hvordan de virker.

streszczenie-krysztalowej-kuli-na-niebiesko.jpg

Alle fordelene med ozonbehandling.

Godt inneklima og luktfri bolig

01

Fjerning av lukt

Ozon er effektivt for å trenge inn i strukturer og oksidere molekyler, og fjerner dermed lukt av både biologisk og kjemisk opprinnelse. Det kan brukes nesten overalt på grunn av sin allsidighet.

03

Neutralisering av VOC - utslipp

Flyktige organiske forbindelser (VOC) er overalt, og ozonering er en effektiv metode for å oksidere dem, og dermed gi ren luft ved å nøytralisere kilden til VOC-utslipp. Les mer om ozonbehandling mot VOC her.

02

Fjerning av muggsopp

Ozon er skadelig for mennesker, dyr og planter men denne egenskapen brukes til å bekjempe mugg og andre mikroorganismer i hjemmet. Den er spesielt effektiv mot mugg på vegger, gulv, tak og ulike gjenstander. Les mer om ozonbehandling mot mugg her.

04

Redusering av fuktighet

Fuktighet, indikert av mugg på vegger eller en mugglukt, kan bekjempes effektivt med ozonering. Ozon trenger inn i strukturer, akselererer tørking og dreper mugg. Les mer om ozonbehandling mot fuktighet her.

8 fordelene i 1 behandling

Godt inneklima og luktfri bolig

05

Fjerning av lukt etter renovering

Fjerning av lukt etter renovering var tidligere umulig. Nå er det mulig å fjerne lukt etter bruk av lakk, lim, impregneringsmidler, maling, løsemidler, oljer og andre kjemikalier, samt byggematerialer. Les mer.

07

Ionisering

Ionisering forbedrer humøret vårt, påvirker hvordan vi oppfatter verden, gjør oss lykkeligere og mer tilfredse gjennom negative ioner produsert av ionisatoren. Les mer.

06

Fjerning av kjemiske forbindelser

Å oppleve den skarpe kjemiske lukten etter renovering eller i et nybygd hus kan påvirke helsen vår og er også en kilde til VOC-utslipp, som vi kan redusere til et minimum. Les mer.

08

Allergener

Ozonering er svært effektiv i kampen mot allergener, bakterier, virus, midd og mikroorganismer. Den ødelegger dem fullstendig og begrenser mulighetene for vekst. Les mer.

renderowania-3d-przezroczystych-krysztalow.jpg

Alle de nevnte fordelene opplever enhver som har gjennomgått ozonbehandling. Våre maskiner, ferdigheter og ozoneringsteknikk gjør det mulig for oss å oppnå slike resultater, noe som gjør tjenesten vår allsidig og svært kostnadseffektiv.

Fjerning av lukt

Vi har lang erfaring med å fjerne lukt fra leiligheter, kjøretøy og næringslokaler. Du kan også ha et hjem eller kjøretøy fritt for lukt.

bottom of page