top of page

Vår historie

2015

2016 - 2017

2018 - 2020

2021 - 2023

2024

2024 - 2026

Registrering av selskapet, hovedmålet og inntekten til selskapet var ikke knyttet til ozonbehandling eller utleie av ozongeneratorer. Vi hadde én ozongenerator til testformål. I løpet av denne perioden tilegnet vi oss teoretisk kunnskap om hvordan ozon fungerer og hvordan man skal utføre ozonbehanding av biler, båter, leiligheter eller andre lokaler og kjøretøy.

Bekjentskap med ozonkunnskap, utførelse av tester, utvikling, kjøp av 4 ozongeneratorer med ulik effekt og tilbud om utleie sammen med nødvendig utstyr for ozonbehandling, det vil si en instruksjon som fortalte hvordan man ozonerer en leilighet, en båt og en bil, en maske som beskyttet brukeren under ozonering, en lett transportabel beholder og telefonsupport. Før utleie gjorde vi kundene kjent med hva ozon er, hva man ikke bør gjøre, hvordan man slår på ozongeneratoren, og vi ga en 5-minutters presentasjon av de viktigste aspektene ved hele prosessen.

Etter å ha blitt bedt av en av eierne av rengjøringsselskapene, tok vi på oss oppgaven med å utføre vår første kommersielle ozonbehandling. Resultatene og refleksjonene førte oss til en dypere analyse, og vi bestemte oss for å tilby ozonering som ga stadig bedre resultater, og vi hadde råd til å kjøpe stadig bedre utstyr som kunne brukes i større rom. I løpet av denne tiden gjennomførte vi også eksperimenter og hundrevis av forsøk, hvor vi nøye utelukket eller trakk konklusjoner om hele ozoneringsprosessen for å utnytte våre ferdigheter, ozonens egenskaper, mulighetene til maskinene våre og virkningene av stadig modigere og mer komplekse forsøk på ozonbehandling. Målet var å etablere den optimale prosessen som gir de beste resultatene på relativt kort tid, til en lav pris og med de beste prestasjonene. Våre feil og refleksjoner førte oss til en fullstendig tilpasset ozoneringsprosess som tar hensyn til overflaten, formålet med ozoneringen og kundens behov.

Vi har satset på å utvide tjenestene våre og fokusert på å kjøpe inn maskiner samt øke bevisstheten om at ozonbehanling er en løsning på problemer som tidligere har vært uløselige. For øyeblikket har vi kontakter med eiendomsagenter som jobber med salg av både leiligheter og næringslokaler, og vi tilbyr våre tjenester til hotellbransjen og den bredere restaurantbransjen, kafeer, barer og klubber. Vi har en rekke kunder fra borettslag og sameier som gjerne anbefaler oss og benytter seg av våre tjenester. Vi samarbeider også med flere selskaper som tilbyr korttidsutleie av leiligheter og hytter gjennom Airbnb, Booking, Finn.no.

Våre tjenester blir også ivrig benyttet i mat- og handelsbransjen. I denne perioden har vi også begynt å ta imot oppdrag fra mer fjerntliggende byer som Åndalsnes, Trondheim, Bergen, Porsgrunn, Göteborg, Ålesund, Arendal, Hamar og mange andre. Vi tilbyr våre tjenester til industrien når det gjelder ozonering av lagerbygg, produksjonshaller, fabrikker for produkter som har blitt forurenset med lukt under lagring eller transport. Vi fokuserer på å nå steder der våre tjenester innen ozonering, luktfjerning, desinfeksjon og forbedring av inneklima er uerstattelige og svært nødvendige.

Vi har startet salget sammen med opplæring i bruk av ozonskap, som er beregnet for ozonbehandling av: mc -klær, ski - utstyr, kostymer, dyner, bunader, sko, jakker, dyner, båtputer og over 100 andre gjenstander.

Samarbeid med alle forsikringsselskaper i hele landet.

Presentasjon av våre løsninger for en bredere gruppe mennesker og demonstrasjon av hvordan de kan dra nytte av våre tjenester, samt når og hvor de kan ha behov for dem.

Åpning av flere avdelinger i Trondheim, Bergen, Ålesund og andre byer i Norge.

bottom of page