top of page
Hotel-1-1600x1313.jpg

Brakke / Brakkerigg
Tremodull

Ozonbehandling tilbys for selskaper som produserer boligmoduler, selskaper som selger og leier ut, samt leietakere av brakke, brakkerigg og tremoduler. Vi kan tilby ozonbehandlingstjenester som vil bidra til å optimalisere kostnadene, øke attraktiviteten til brakker under utleie og salg, samt opprettholde renslighet under bruk.

Hvordan løser vi ut dine problemer ?

Optimallisering av kostnadene

Unngå å ta kostbare beslutninger. Velg alternative løsninger i stedet for dyre løsninger. Reager i tide og reduser risikoen for uforutsette reparasjoner som kunne vært unngått. Øk attraktiviteten og oppnå en unik fordel over konkurrentene.

pretty-woman-feeling-like-happy-excited-genius-after-realizing-idea-piggy-bank-concept.jpg

Der er bedre å forebygge enn å bruke penger på kostbare renoveringer

Egenskapene til ozonbehandling gjør det mulig å opprettholde hygiene over lengre tid. Ozon trenger inn i de indre lagene av veggen og forhindrer fuktighet og mugg, inkludert ubehagelige lukter, og gjør overflaten helt ren. Dette fører til redusert behov for reparasjoner og kostbare oppussinger

Opprettholding av renslighet under bruk og inneklima

Nyt bedre livskomfort og pust inn frisk luft. Reduser påvirkningen av allergener på kroppen din. Fjern og forebygg vekst av sopp og mugg. Minimer muligheten for sykdom ved å fjerne årsakene til dem. Forbedre velværet ditt og fjern farlige kjemiske forbindelser fra byggematerialer. Få en trygg og ren plass å bo på!

success-colleagues-feeling-happy-after-good-deal.jpg

Bedre arbeidsvilkår = utmerkede prestasjoner

Ved å skape arbeidsforhold der ansatte føler seg utmerket, bidrar du til deres bedre arbeidskomfort, noe som er ensbetydende med bedre prestasjoner

Salg av brakke/moduler

Skap det beste førsteinntrykket. Overrask kunden med frisk duft. Fremhev at brakkene er luktfritt og gi kunden en ekstra fordel i beslutningsprosessen. Unngå krav. Øk attraktiviteten i kundens øyne.

omg-what-is-happening-upstairs-emotive-blonde-woman-overalls-her-fashionable-boyfriend-kee

Det viktigste førsteinntrykket

Førsteinntrykk er avgjørende i kjøpsprosessen, og en av dem er renslighet og lukt. Dette sier mye om hygienestandardene i brakkene, men også om selskapets oppmerksomhet på detaljer. Dette kan være en faktor som veier tungt når noen vurderer om de ønsker å jobbe der eller tenker på andre som vil være der.

Utleie av brakke/moduler

en konkurransefordel. Vis ekte eksempler der fordelen din hjelper kundene. Gi kunden konkrete grunner som vil interessere dem og hjelpe dem med å opprettholde renslighet og komfortable arbeidsforhold

chess-game-business-strategy-concept.jpg

Slå konkurransen og gi kunden tilfredshet med sitt gode valg.

Konkurransen kan være svært kreativ når det gjelder å tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet, ved å tilby dem ekstra fordeler i forhold til lignende tilbud som er blitt presentert for kunden. Nå har du muligheten til å presentere tilbudet ditt på en original måte med ekstra fordeler og vise din allsidige profesjonalitet.

Hva er oznbehandling ?

Ozonbehandling er en prosess der oksygen (O2) blir omdannet til ozon (O3) ved hjelp av spesielle enheter som bruker korona utledinger. Deretter reagerer den dannete ozonen aktivt med overflaten den kommer i kontakt med, selv vanskelig tilgjengelige områder, og oksiderer dem, noe som gjør dem helt rene og fri for lukt. Den fjerner også molekylene av kjemiske forbindelser som finnes i impregnerte vegger, lakkerte overflater, maling, lim og andre byggematerialer som kan påvirke oss. Ozon forbedrer inneklimaet ved å oksidere akkumulerte forbindelser på alle overflater rundt oss (vegger, gulv, tak, møbler, gardiner, elektriske apparater, stoler, bord og andre gjenstander) som vanligvis avgir lukt og forurenser luften. Den påvirker også insekter, skadedyr, midd, lopper og andre insekter som ikke tåler ozonlukt. Den har også en skremmende effekt på mus og rotter, som tvinges til umiddelbar evakuering, og dermed gjør deres tidligere bosted farlig og uegnet for opphold. Ozon, når det trenger inn i enhver overflate, forhindrer muggdannelse og eliminerer effektivt videre vekst i infiserte gjenstander/flater allerede i første fase.

hydrogen-molecule.jpg

Lett ozonbehandling

For å unngå muggsopp ( den trenger inn i de ytre lagene og dreper sopp og mugg som ikke ennå er synlige). Reduserer risikoen for fuktighet ( har tørkeegenskaper ). Frisk opp luften for bedre inneklima, reduserer risikoen for ubehagelige lukter, og la deg glede deg over ren luft.

Hvis det er en lett ozonbehandling ozonnivå varierer mellom 2 og 5 ppm.

Hvorfor oss ?

Du vet allerede hva ozonbehandling er og hvor nyttig det kan være, så vi tror også at du vil bli overbevist om at vi kan utføre dette for deg. Som det eneste selskapet tilbyr vi omfattende ozonbehandling for brakker i hele Norge. Vi er kjent med de problemene eiere og brukere av brakker står overfor daglig. Vi har avansert utstyr og et unikt system for gjennomføring

En strategisk partner i
byggebransjen

Få tilsendt et tilbud

Fyll ut nødvendige opplysninger

 

Takk for hendelsen din!

Dette skjemaet godtar ikke lenger innsendinger.

d4_4.jpg

Anleggsmaskin

Ozonbehandling av interiør i anleggsmaskiner og industrielle kjøretøy

two-trucks-loading-distribution-hub.jpg

Lastebil og tilhenger

Ozonbehandling av tilhengere for lastebiler eller små tilhengere (som kan hektes på bil) for å fjerne lukt og sikre hygienisk transport av lasten

regaly-magazynow.jpg

Lager

Ozonbehandling av lagerlokaler for å fjerne lukt og opprettholde riktig hygiene

Behøver du noe annet ?

bottom of page