top of page

For eiendomsmeglere

Ozonbehandling kan være veldig nyttig for eiendomsmeglere, da det bidrar til raskere salg av eiendommer og forbedrer livskvaliteten til fremtidige beboere. Her er 15 fordelene for ozonbehandling:

walkowiak_os_wschod_mieszkanie_c11.jpg

Øker bygningens attraktivitet, da den fjerner ubehagelige lukter og etterlater en frisk og ren duft, som kan tiltrekke potensielle kjøpere eller leietakere.

Bidrar til å unngå krav som eieren kan ha mot den forrige eieren, spesielt når lukten er blitt dekket over med maling, noe som er et vanlig problem ved salg eller utleie av eiendom.

Øker førsteinntrykket, noe som kan hjelpe til med raskere salg eller utleie av eiendommen.

Ideell for familier med barn, da den fjerner allergener, bakterier, virus, sopp og skadelige kjemiske stoffer som kan påvirke barnas helse.

Fjerner kjemiske forbindelser som samler seg i bygninger som følge av langvarig bruk, som formaldehyd, benzene, nitrogenoksid og mange andre.

Fjerner ubehagelige lukter, som sigarettrøyk, matlukt eller dårlig lukt, noe som er spesielt nyttig i eiendommer som har vært utleid til røykere eller har hatt problemer med lukt.

Fjerner allergener, bakterier, støv, virus og sopp, noe som er spesielt viktig for personer med luftveissykdommer eller allergier.

Dette er den mest fullstendige bekreftelsen på at bygningen er ren, noe som kan påvirke verdien på eiendomsmarkedet.

Rask utførelsesprosess som gir resultater etter bare 6 timer, noe som betyr at eiendommen kan være klar for utleie eller salg på kort tid.

Effekten er varig, fordi kilden til lukten fjernes i stedet for å bare maskere den, noe som betyr at lukten ikke vil komme tilbake.

Billig utførelse, ozonering koster fra 6000 kr inkludert moms for leiligheter opptil 50 kvadratmeter, noe som utgjør en konkurransedyktig pris i forhold til andre metoder for å fjerne lukt.

Fjerner lukt fra møbler og andre gjenstander som forblir i bygningen, noe som er spesielt viktig for utstyr som kan holde på lukten.

Miljøvennlig prosess, fordi den ikke bruker kjemi eller andre giftige stoffer.

Hver ozoneringstjeneste inkluderer en 14-dagers garanti i prisen. Dette betyr at hvis lukten kommer tilbake etter tjenesten er utført, vil ozoneringsselskapet gjøre det på nytt gratis.

Fjerner lukt etter renovering av lim, maling, byggematerialer, løsningsmidler, lakk og andre farlige kjemikalier.

Vårt firma tilbyr tjenester for en bred gruppe kunder som søker løsninger for sine leiligheter, hus, hytter, næringslokaler og industriområder. Uansett om det gjelder salg, utleie eller bare ønsket om å bli kvitt ubehagelige lukter, kan vi hjelpe til.

Våre tjenester er fleksible og tilpasset kundenes behov og muligheter. For personer som ønsker å kvitte seg med ubehagelige lukter i leiligheter eller hus, tilbyr vi ozonbehandling, som gjennomføres i løpet av dagen. Tiden som trengs for ozonbehandlingen er fra 5 til 8 timer. Etter denne tiden kan kunden returnere til sitt hjem, og rommene er trygge å bruke.

Takk være våre tjenester kan kunder glede seg over ren og behagelig lukt i sine omgivelser, og unngå ubehagelige situasjoner forbundet med dårlige lukter. Vi er sikre på at våre tjenester vil møte kravene til selv de mest krevende kunder, og vår profesjonelle service vil føre til full tilfredshet med våre tjenester.

bottom of page