top of page
IMG_20230905_162713.jpg

Prashant Kamath

Kilde:

funnet oss på Google

By:

Asker

Bolig:

En leilighet  - 50 kvm

Case study om fjerning av currylukt før boligsalg

Problem:

Eieren av en leilighet i sentrum av byen, bestemte seg for å leie ut leiligheten sin. Etter å ha hatt leieboere i noen måneder, la hun merke til at den vedvarende lukten av curry fortsatt var til stede i rommene. Selv om standard rengjøring ble utført, vedvarte lukten i veggene og møblene. Prashant var bekymret for at denne vedvarende lukten kunne skremme potensielle kjøpere når hun bestemte seg for å selge leiligheten.

Vurderte alternativer:

Først vurderte Prashant å male veggene for å bli kvitt currylukten. Imidlertid var hun bekymret for at dette løsningen kanskje ikke ville være effektiv, fordi lukten kunne ha trengt dypere enn bare overflaten av de malte veggene. I tillegg fryktet hun at malingen kunne føre til komplikasjoner etter salget av leiligheten, hvis den nye kjøperen oppdaget at lukten bare var skjult og ikke løst.

Virkeligheten

Løsning:

Utførelse:

Resultater:

Prashant bestemte seg for å konsultere et profesjonelt firma som spesialiserte seg på ozonering. Etter å ha vurdert lukten og tilstanden til leiligheten, foreslo selskapet en ozonbehandling som hadde som mål å fjerne lukten fullstendig fra innsiden av leiligheten. Prashant var fornøyd med garantien om at ozonering ville fjerne lukten permanent og ikke ville påvirke leilighetens tekniske tilstand negativt.

Ozoneringprosessen tok flere timer, der leiligheten ble grundig behandlet med ozon. Prosessen fjernet ikke bare currylukten, men nøytraliserte også andre uønskede lukter og gjenværende allergener i luften. Etter ozoneringen var leiligheten ren, frisk og klar til å bli presentert for potensielle kjøpere.

Takket være ozoneringstjenesten var Prashant i stand til å effektivt fjerne den vedvarende currylukten fra leiligheten hennes, uten behov for å male veggene eller risikere komplikasjoner etter salget. Leiligheten hennes ble mer attraktiv for potensielle kjøpere, som ikke lenger var bekymret for den uønskede lukten.

Disse resultatene bidro til en jevn og lønnsom salg av leiligheten, og Prashant var fornøyd med resultatene av ozoneringstjenesten, som hjalp henne med å løse lukteproblemet og gjøre leiligheten hennes mer attraktiv på eiendomsmarkedet.

bottom of page