top of page
IMG_20230723_150012.jpg

Odd Kristoffersen

Kilde:

klikket på annonsen vår på Youtube

By:

Bolig:

En leilighet  - 78 kvm

Case study om å skille seg ut på eiendomsmarkedet

Problem:

Odd, eieren av en eiendom i forstaden, la merke til at eiendomsmarkedet ble stadig mer konkurransedyktig, og at hjemmet hans ikke skilte seg ut blant andre tilbud. Han ønsket å finne en måte å trekke oppmerksomheten til potensielle kjøpere og oppmuntre dem til å velge hans eiendom.

Løsning:

Odd bestemte seg for å benytte seg av ozonbehandlingstjenester, som tillot en unik og moderne presentasjon av hjemmet hans. Ozonering er en prosess som fjerner uønskede lukter, eliminerer allergener og bakterier, og forbedrer luftkvaliteten inne i bygningen. Ved å introdusere denne løsningen i eiendommen sin, håpet John å skape et imponerende inntrykk på potensielle kjøpere.

Virkeligheten

Fremheve fordelene:

Innhenting av tilbakemeldinger:

Resultater:

Først konsulterte Odd  med bedriften vår. Sammen utarbeidet vi en ozonplan for hjemmet hans, som inkluderte alle rom, inkludert soverom, kjøkken, stue og bad. Ozoneringprosessen var grundig og varte i flere timer, der ikke bare luktene ble fjernet, men også alle allergener og mikroorganismer som kunne skade beboernes helse.

Etter å ha gjennomført ozonbehandling, arrangerte Odd sammen med eiendomsmegleren sin en åpen visning for å presentere effektene av prosessen for potensielle kjøpere. Mennesker som besøkte eiendommen hans, var imponert over den friske luften og renheten innendørs. Ikke bare ble uønskede lukter eliminert, men det ble også skapt et sunt og trivelig miljø for beboerne.

Takket være ozoneringstjenesten oppnådde Odd en konkurransefordel på det travle eiendomsmarkedet. Eiendommen hans fikk rykte som et sted der livskvaliteten til beboerne ble prioritert. Dette gjorde at folk begynte å vurdere hjemmet hans som sitt fremtidige sted å bo, og valgte det over andre tilgjengelige alternativer.

For Odd hjalp ozonering ikke bare med å skille seg ut på markedet, men også med å øke eiendommens verdi, noe som resulterte i en lønnsom salgstransaksjon.

bottom of page