top of page
pol_pl_Motocyklowy-kombinezon-jednoczesciowy-Dainese-Misano-2-Lady-D-Air-R-z-poduszka-powi

Rens, fjern lukt og frisk opp MC-klær og utstyr fullstendig

Motorsykkelklær og utstyr er svært vanskelig å holde rent fordi de ikke kan vaskes i vaskemaskin, og hver kontakt med vann kan være ødeleggende for dem. Vår tjeneste løser dette problemet ved å rengjøre dem med gass som når alle steder. Føl friskheten og få maksimal glede av kjøringen.

1 Behandling = 3 Fordeler

Hva kan du ozonbehandle ?

Om teknologi

Ozonbehandling er en moderne og effektiv metode for desinfisering, rengjøring og frisking av motorsykkelklær og tilbehør. Denne prosessen bruker ozon (O3), som er en sterk oksidant, i stand til å eliminere bakterier, virus, mugg, allergener, sopp, mikroorganismer samt ubehagelige lukter (svettelukt, fuktlukt, parfymelukt, mugglukt, kattepiss, kjemilukt og andre). Ozon dannes gjennom koronautladninger som tilfører et oksygenatom (O) til et oksygenmolekyl (O2), og danner ozongass (O3). Denne formen for gass holder seg mellom 20 og 30 minutter, og går deretter tilbake til sin opprinnelige form. Dette er en helt naturlig prosess. Les mer.

Er det en sikker metode?

Sikkerhet

Ozonskapet er tilpasset for ozonbehandling av våtdrakter, skum, plastmaterialer og tekstiler som finnes i motorsykkelklær og tilbehør. Lukket rom og innebygd spesialgenerator for ozon er en velprøvd teknologi.

Teknologi vennlig mot MC-klær og utstyr

Fornøyde kunder som har benyttet seg av ozonbehandlingstjenester for MC-klær og utstyr

Uten vann = lengre brukstid

Uten kjemikalier = lengre brukstid

Friskhet

Uten fargeendring = lengre brukstid

Effektivitet

Det har aldri vært så lett før! Ozon når hver krik og krok og trenger inn i materialene, noe som fører til en oksidasjonsprosess. Resultatet er eliminering av svettepartikler, bakterier, mikroorganismer, sopp, mugg og andre kjemiske og biologiske forbindelser. Kjøring blir mer behagelig, og renhet og friskhet gir oss enda mer glede! 

Er det en
effektiv
metode?

Hvor kan jeg levere motorsykkelklær og utstyr?

For å gjøre dette, kontakt din lokale motorsykkelbutikk som selger motorsykler og annet tilbehør, eller verksted. Hvis du ikke finner noen i ditt område, gi oss beskjed !

Guide om ozonbehandling for motorsykkelklær og utstyr

Når bør ozonbehandling utføres?

Det anbefales å utføre ozonbehandling én gang i sesongen. Begynnelsen av sesongen og i løpet av sesongen er de beste tidspunktene for ozonbehandling.

I hvilken tilstand skal motorsykkelklær og utstyr leveres til oss?

Gjenstandene bør være fri for forurensninger som sand, tørket mat osv. Det bør heller ikke leveres våte gjenstander, de bør tørkes før levering.

Beskrivelse av ozonbehandlingsprosessen:

Forberedelse av klær: Motorsykkelklær og tilbehør plasseres i et spesielt designet ozonskap. Før prosessen starter, forsikrer man seg om at alle gjenstander er jevnt fordelt, slik at ozon kan nå hver krok.

Generering av ozon: Skapet er utstyrt med en spesiell ozongenerator som omdanner oksygen (O2) til ozon (O3). Denne prosessen oppstår ved å lede luft gjennom høyspenningselektrisitet.

Ozonens sirkulasjon: I det lukkede rommet til ozonskapet, blir ozon jevnt distribuert og når alle overflater av klær og tilbehør. På grunn av sin gassform trenger ozonet dypt inn i materialfibrene og eliminerer forurensninger på molekylært nivå.

Neutralisering av ozon: Etter at ozonbehandlingen er fullført, blir ozonet effektivt nøytralisert tilbake til oksygen på en naturlig måte.

Hva fjerner ozonbehandlingsprosessen ikke?

Ozonbehandling fjerner ikke synlige flekker.

Samarbeid

Har du en butikk med motorsykler, motorsykkeltilbehør eller et verksted for motorsykler? Kontakt oss, så skal vi presentere deg vårt tilbud for ozonskap. Tilbudet inkluderer et ozonskap, levering og installasjon på stedet, opplæring om ozon, ozonskap også ozonbehandling av mc klær og utstyr, hurtig service og 24 måneders garanti. Samarbeid helhetlig med oss og hjelp dine kunder.

komora-do-dezynfekcji-Duzydd.jpg

Nye muligheter

Ozonskap

Nyhet som helt endrer muligheten for rengjøring og fjerning av ubehagelige lukter. Sjekk vårt tilbud.

bottom of page