top of page
17198637_house_prices_growth_icon_vector.jpg

En behandling flere fordeler !

Eiendomsmarkedet er ikke alltid forutsigbart, derfor forsøker mange selgere å tiltrekke seg størst mulig interesse og oppnå best mulig salgspris for boligen sin. Dette gjør de ved å utføre ulike tiltak for å imponere potensielle kjøpere. Dette inkluderer ting som: maling av vegger, styling av boligen, grundig rengjøring før visning, duft og andre mindre vanlige praksiser. 

Dette løsningen vår er svært praktisk fordi den skaper et godt førsteinntrykk helt fra inngangen til huset, og skaper en atmosfære der folk føler seg komfortable med en frisk lukt som kan sammenlignes med hotelllukt, og dette er bare begynnelsen…

En investering som gir reelle gevinster

Ozonbehandling vil gi bekreftelse for personer under visningen

Ozonbehandling handler ikke bare om å fjerne ubehagelige lukter som sigarettrøyk, (matlukt, mugglukt, innestengtlukt lukt, parfymelukt, katteurinlukt, liklukt), men også om å bekrefte at ingen lukt vil komme tilbake etter behandlingen, fordi lukten oksideres på molekylært nivå og aldri kommer tilbake.

Argumenter som overbeviser mange

Øk bevisstheten blant kunder

Nylig hadde få hørt om en slik teknikk, men ifølge våre observasjoner velger stadig flere av våre kunder oss for å skape et godt førsteinntrykk gjennom lukt (eller eliminere den) og bygge renheten av atmosfæren i leiligheten de ønsker å bo i. Ozonerte leiligheter er mer attraktive på eiendomsmarkedet, og det blir stadig vanligere å nevne dette i beskrivelsen av tilbudet. Dette gir slike boliger status for renslighet og at leiligheten er fri for ubehagelige lukter, selv etter kjøpet og fjerning av dufter som kan skjule den virkelige lukten. Spør megleren din om det er verdt å investere. Nedenfor kan du lese case study. 

Du skal få, informasjonsbrosjyre om effekter av ozonbehandling og grunner for dine potensielle kunder til å velge din bolig, samt en rapport om ozonbehandling til boligmappe

Gi dine kunder flere grunner til å bo på et trygt sted

Nå, det er gratis !

Hvorfor er der verdt å gjennomføre en ozonbehandlingsprosess ?

Førsteinntrykket - når man åpner døren til leiligheten, kan man kjenne en frisk naturlig lukt som varer i flere dager etter ozonbehandling. Den blir ofte beskrevet som hotellukt, som antyder eleganse og luksus.

 

Ren luft - å puste inn luft i et hjem som har blitt ozonert har mange helsefordeler for kroppen vår, samt for mennesker og dyr som oppholder seg der.

 

Barn- og dyrevennlige forhold - ren luft hjelper ikke bare voksne, men har også betydelig innvirkning på voksende barn som trenger gode utviklingsforhold, samt dyr som føler seg bedre og sjeldnere blir utsatt for sykdommer.

 

Beskyttelse mot sykdommer - ozonbehandling har desinfiserende egenskaper som ødelegger bakterier og virus, og skaper et miljø som er vennlig for oss, og øker beskyttelsen vår mot uønskede sykdommer.

 

Fjerning av forurensninger fra alle overflater - ozongass når hvert sted, selv de minst tilgjengelige, derfor er dens virkning så effektiv. Den trenger inn i strukturer på ethvert sted den kommer i kontakt med (unntatt glass og noen metaller).

 

Lavt nivå av VOC-forurensninger - ozonbehandling oksiderer strukturer (ødelegger dem ikke eller misfarger dem) som vegger, gulv, tak, møbler, dører, lister og alt annet inventar i hjemmet, noe som resulterer i fullstendig fjerning av opphopet lukt og forurensninger som påvirker humøret vårt, søvnkvaliteten, tankeprosesser, fysisk ytelse, tilfredshet og generell trivsel.

 

Støtter luftrenserens funksjon - en luftrenser fjerner forurensninger som er til stede i øyeblikket i luften ved å filtrere luften som har kommet gjennom ventilasjon, vinduer, klimaanlegg, samt forurensninger som har akkumulert seg i hele boligen (vegger, gulv, tepper, gardiner, møbler, tak, skap og andre). Ozonbehandling fjerner kildene der forurensningene oppstår i hjemmet, noe som betydelig forbedrer luftkvaliteten og påvirker oss selv når enheten ikke er i bruk.

 

Ved fjerning av lukt - er det en garanti for at den tidligere lukten (for eksempel matlukt, brannlukt, osv.) ikke vil komme tilbake, fordi partiklene som var ansvarlige for det, har blitt oksidert og nøytralisert.

 

Fjerning av lukt og dens garanti - vi står ofte overfor røyklukt, innestengt lukt, blandingslukt, matlukt og alle slags ubehagelige lukter som oppstår i en leilighet eller har vært til stede i den i tiår. Ozonbehandling fjerner ikke bare uønsket lukt, men bekrefter også for de nye eierne at den ikke vil komme tilbake, fordi den er fysisk fjernet, ikke bare maskert. Dette er den eneste måten å bevise fjerning av lukt.

 

Unngå rettssaker - ubehagelig lukt som er blitt skjult eller maskert av andre dufter, kan ha ubehagelige konsekvenser for tidligere eiere, som kan lide betydelige tap som følge av en slik praksis, opptil 500 000 kr (https://advokat.no/luktproblem-i-bolig-gav-kjoper-200-000-kroner-i-prisavslag/).

 

Ved renovering og maling - bevisstheten om at kjemiske forbindelser som brukes under renovering, som lim, maling, lakk, impregnering og byggematerialer, påvirker helsen vår og ofte fører til hodepine, kan ha negativ innvirkning, spesielt under vising, og gi oss ubehagelige minner.

 

Prosess uten bruk av kjemikalier, fullstendig miljøvennlig og menneskevennlig - ozonbehandling bruker naturlig forekommende gass i naturen, som produseres med spesielle maskiner.

 

Forebygging av mugg, sopp, fuktighet - ozonbehandling er over 30 ganger kraftigere enn klor, og når det trenger inn i strukturen av vegger, gulv, lister og tak, fungerer det forebyggende og fjerner selv usynlige tegn på mugg, sopp eller fuktighet før de blir synlige.

 

Nøytralisering av mugg, sopp, fuktighet - hvis synlige endringer oppstår på vegger, gulv, tak, lister, ødelegger ozonbehandling sopporene som finnes inne i veggen, og resten som har blitt overført til andre overflater i leiligheten og kan spre og påvirke helsen vår. Ved avansert utvikling av mugg, sopp og fuktighet, er en renovering nødvendig, men ozonbehanding kan brukes som en metode for å fjerne mugg, sopp og fuktighet fra hele leiligheten og de brukte byggematerialene.

Reduserer fuktigheten i vegger, gulv, tak og andre ting i leiligheten - Fuktighet i veggene omfatter ikke bare mugg og sopp, men også kjemikalier som oljer, fett og vaskemidler som kan forårsake fuktighet. Fjerning av disse organismene og kjemikaliene reduserer fuktigheten, fordi mikroorganismene ofte bidrar til opphopning av fuktighet og forurensning, og kjemikaliene hindrer vanndamp fra å passere gjennom og beholder den inni, skaper et ideelt miljø for mugg og sopp.

Forhold hvorfor folk ønsker å bo - økt bevissthet og stadig forbedrede boforhold tvinger oss til å lete etter bedre løsninger som vil forbedre livet vårt og oppmuntre oss til å velge leiligheter der vi vil bo.

 

Alle de ovennevnte argumentene som trekker oppmerksomheten vil bli presentert for kundene under visningen i form av informasjonsbrosjyrer, rettet mot følgende grupper: familier med barn, unge par, singler, eldre par.

 

Ozonbehandling er en svært giftig prosess (lavt oksygennivå, ozon er ikke en pustegass), da ozon dannes fra oksygen, som er O2 til O3. Ozon er ikke egnet for pusting, og kontakt med lungene kan skade deres funksjon, derfor bør det ikke utføres på egen hånd

Ozonbehandling = Investering

Flere interesserte

Flere bud = høyere salgspris

 Case Study

Ozonbehandling som en effektiv strategi for å øke attraktiviteten til en bolig til salgs

Hva er ozonbehandling ?

Sjekk priser

902029_OAI50V0.jpg

Bestill ozonbehandling
i dag

Fyll ut alle nødvendige opplysninger og la dine potensialle kjøpere å oppleve noe nytt som kan tiltrekke flere interesserte.

Takk for hendelsen !! Du skal få svar om kort tid.

Ønsker du å bestille en ozonbehandling, men bor du langt unna fra Oslo ?
Vi tar også oppdrag i hele Norge, send oss mailadressen din, så kontakter vi med deg for å tilpasse en dato
 

Takk for mailaddresen din, vi skal kontakte med deg så fort så mulig.

Andre ser også på

bottom of page